Hiša Fink

Teden restavracij v Hiši Fink

Dogodki

od 25. marca do 3. aprila

V slovenskem Tednu restavracij, ki promovira vrhunsko slovensko kulinariko, sodelujejo najboljše slovenske restavracije in chefi, ki dvakrat letno – spomladi in jeseni – v desetih dneh najokusnejšega tedna leta v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v treh hodih in po prijazni ceni.

Spomladanski Teden restavracij se bo odvijal od 25. marca do 3. aprila, ko bodo vrhunske slovenske restavracije povabile na posebne degustacijske menije.

Rezervacije so odprte na >> tedenrestavracij.si.

Vabljeni v Hišo Fink!

Tiha in nema se vije krog mesta in ga objema kot ljubica zvesta. Zadnja luč sije še tam izmed vej, Krka se vije počasi naprej…

Nedavne novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ostale novice

Sledi nam

Opozorilo: ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.