Velikonočni jedilnik
Od velikega petka 15. aprila do velikega ponedeljka 18. aprila
delovni čas
veliki petek 15. aprila od 12. do 22. ure
sobota 16. aprila od 12. do 22. ure
… nekje vmes še žegnanje dobrot z g. Jožefom Lapom
nedelja 17. aprila od 12. do 20. ure
veliki ponedejak 18. aprila od 12. do 22. ure
Ribji jedilnik
Škampi v sipini v tempuri
s čemaževo majonezo, kapesanta, sašimi lososa
Fini njoki
kozice, tartufi, špaglji
Hobotnica z mladim grahom
jagode, maline, pesa, marelica
Tuna steak
divja rižota, burata, yuzu kaviar
Blondie
maskarpone, marakuja, oljčno olje, krema vanilije
Mesni jedilnik
Prekajen želodček
krema hrena, granatno jabolko
Jelenov tatar, pečena paprika
Suha šunka krškopoljca, jabolko
Poširan jajček
ocvirki, gobe, čemaž
Bleki s šparglji
čemaž, ovčji sir, koprive, lardo
“Janček” zarebrnica
pastinak, šparglji, krompir iz oglja
Borovnica
v torti, citrusna krema s pasijonko in kurkumo
🍾 Z vinsko spremljavo 95€
🕺🏼 po izboru Gregorja Krena, najboljšega sommelierja 2022 po Gault&Millau 🕺🏼🍾
Pridete?
Zelo dobrodošli v naši Hiši! 🌿