Hiša Fink

Edit

Galerija

Kontakt

Velikonočni jedilnik

Novice

Velikonočni jedilnik

Od velikega petka 15. aprila do velikega ponedeljka 18. aprila

delovni čas

veliki petek 15. aprila od 12. do 22. ure

sobota 16. aprila od 12. do 22. ure
… nekje vmes še žegnanje dobrot z g. Jožefom Lapom

nedelja 17. aprila od 12. do 20. ure

veliki ponedejak 18. aprila od 12. do 22. ure

Ribji jedilnik
Škampi v sipini v tempuri
s čemaževo majonezo, kapesanta, sašimi lososa
Fini njoki
kozice, tartufi, špaglji
Hobotnica z mladim grahom
jagode, maline, pesa, marelica
Tuna steak
divja rižota, burata, yuzu kaviar
Blondie
maskarpone, marakuja, oljčno olje, krema vanilije
Mesni jedilnik
Prekajen želodček
krema hrena, granatno jabolko Jelenov tatar, pečena paprika Suha šunka krškopoljca, jabolko
Poširan jajček
ocvirki, gobe, čemaž
Bleki s šparglji
čemaž, ovčji sir, koprive, lardo
“Janček” zarebrnica
pastinak, šparglji, krompir iz oglja
Borovnica
v torti, citrusna krema s pasijonko in kurkumo

🍾 Z vinsko spremljavo 95€ 

🕺🏼 po izboru Gregorja Krena, najboljšega sommelierja 2022 po Gault&Millau 🕺🏼🍾

Pridete?

Zelo dobrodošli v naši Hiši! 🌿

Tiha in nema se vije krog mesta in ga objema kot ljubica zvesta. Zadnja luč sije še tam izmed vej, Krka se vije počasi naprej…

Nedavne novice

One Response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Poletni jedilnik

Glavna zvezda našega poletnega jedilnika je sveža tuna. Tartar ali rižota, pripravili smo nekaj za vsakogar! Uživajte v selekciji jedi s tuno in okusite svežino poletja.

Tuna selekcija
Tuna tartar

s kumaro, peso, malino in marelico

Njoki

s tuno, bezgom in redkvico

Rižota

z žafranom, limeto in tuno

Tuna file

s pečenim korenjem, šparglji in tartufi

Pridete?

Topli dnevi kličejo v objem Hiše Fink.

Opozorilo: ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.