Kdo bo ustvarjal okuse, ki bodo 𝟮𝟰. 𝗺𝗮𝗷𝗮 𝗻𝗮 𝗧𝗶𝘁𝗼𝘃𝗲𝗺 𝘁𝗿𝗴𝘂 𝘃 𝗞𝗼𝗽𝗿𝘂 polnili ulice s pristnim doživetjem?
Predstavljamo vam chefe, ki bodo na Tednu restavracij na ulici poskrbeli, da bo vsak grižljaj postal zgodba zase – ustvarjena z živili »izbrana kakovost – Slovenija« in veliko kuharske domišljije:
𝗗𝗮𝗺𝗷𝗮𝗻 𝗙𝗶𝗻𝗸 / 𝗛𝗶š𝗮 𝗙𝗶𝗻𝗸
V Novem mestu se vsak dan začne z domačim kruhom in konča z zorjeno govedino, svežim ulovom ali zelenjavo z vrta. Kuhanje v Hiša Fink spoštuje preteklost in ustvarja prihodnost.
Vir: Teden restavracij na ulici


