Hiša Fink

Teden restavracij na ulici v Kopru

Novice

Kdo bo ustvarjal okuse, ki bodo 𝟮𝟰. 𝗺𝗮𝗷𝗮 𝗻𝗮 𝗧𝗶𝘁𝗼𝘃𝗲𝗺 𝘁𝗿𝗴𝘂 𝘃 𝗞𝗼𝗽𝗿𝘂 polnili ulice s pristnim doživetjem?

Predstavljamo vam chefe, ki bodo na Tednu restavracij na ulici poskrbeli, da bo vsak grižljaj postal zgodba zase – ustvarjena z živili »izbrana kakovost – Slovenija« in veliko kuharske domišljije:

𝗗𝗮𝗺𝗷𝗮𝗻 𝗙𝗶𝗻𝗸 / 𝗛𝗶š𝗮 𝗙𝗶𝗻𝗸
V Novem mestu se vsak dan začne z domačim kruhom in konča z zorjeno govedino, svežim ulovom ali zelenjavo z vrta. Kuhanje v Hiša Fink spoštuje preteklost in ustvarja prihodnost.

 

Vir: Teden restavracij na ulici

Tiha in nema se vije krog mesta in ga objema kot ljubica zvesta. Zadnja luč sije še tam izmed vej, Krka se vije počasi naprej…

Nedavne novice

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ostale novice

Sledi nam